Societat

Morella tanca la 756ª edició de la Fira

Ha destacat en aquesta edició el treball dels expositors i les possibilitats de futur dels sectors representats

Morella ha tancat la 756ª edició de la Fira. Dos dies en els què el Passeig de l'Albereda de Morella i l'Espai Firal s'han tornat a convertir en un gran aparador dels productes i serveis de la comarca dels Ports. En total, s'ha aconseguit una xifra de participació d'expositors semblant a la d'anys anteriors, amb 199.

El primer edil morellà, Rhamsés Ripollés, ha felicitat a l'Associació Firal per “la gran suma d'esforços que s'ha realitzat per a fer una gran edició de la Fira, amb molts menys recursos que altres anys”. A més, ha reivindicat el treball dels ramaders i agricultors, afirmant que es tracta “d'un sector en una gran crisi des de fa anys i, les administracions han de recolzar-los amb inversions i amb decisions que ajuden al seu treball”. Ripollés també ha assenyalat que la sala d'especejament de l'Escorxador “ha de donar un nou impuls a la indústria agroalimentària”.

La Fira s'ha tancat amb els tradicionals sortejos d'animals. Prèviament, durant el matí, s'han realitzat totes les activitats programades, amb els carrusels de cavalls, el concurs de gossos pastors i la degustació de carn dels Ports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.