Societat

El propietari d'un Euromilions validat a Barcelona rebrà més de 26,5 milions d'euros

La butlleta ha estat venuda per l'Administració de Loteries número 60 de Barcelona, ubicada al número 50 del carrer del Cadí

A la mateixa administració de loteries s'ha comptabilitzat una altra butlleta encertant de segona categoria

El propietari d'una butlleta de l'Euromilions validada a Barcelona percebrà més de 26,5 milions d'euros al ser l'únic encertant de primera categoria (cinc números i dues estrelles) en el sorteig celebrat aquest divendres.

La butlleta guanyadora ha estat validada a l'Administració de Loteries número 60 de Barcelona, ubicada al número 50 del carrer del Cadí. El seu propietari cobrarà 26.580.854 euros, segons ha informat Loteries i Apostes de l'Estat.

A més, es dóna la casualitat que a la mateixa administració de loteries s'ha comptabilitzat una altra butlleta encertant de segona categoria (cinc números i una estrella) i el propietari del qual percebrà 193.014,23 euros.

La combinació guanyadora de l'Euromilions d'aquest divendres ha estat formada pels números 3, 10, 23, 27 i 44. Les estrelles han estat el 7 i el 9. La recaptació ha pujat a 72.380.336 euros i amb l'europot un únic encertant podria guanyar 15 milions d'euros en el pròxim sorteig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.