Societat

Banyeres celebra les jornades Alzheimer 2012

Entre les activitats hi ha la projecció d'”Arrugas”, candidata als Premis de Cinema Europeu

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Banyeres de Mariola (AFA Banyeres) ha programat a partir del divendres 21 de setembre la celebració de les Jornades Alzheimer 2012 amb la realització d'una sèrie d'activitats que s'iniciaran amb la lectura d'un manifest i solta de globus a càrrec d'alumnes de la localitat a la Plaça de l'Ajuntament a partir de les 13 hores.

Les activitats continuaran amb la instal·lació d'una Taula Solidària a les portes del Mercat municipal en el matí del dissabte 22 de setembre i a les 19.30 hores del diumenge 23 està prevista la projecció a la Casa de Cultura de la pel·lícula “Arrugas”, basada en el còmic de Paco Roca i que ha estat nominada per als Premis del Cinema Europeu en la categoria de millor film animat.

Per al divendres 28 de setembre hi ha programada la projecció dels curts “La ventana abierta”, “Hasta mañana ” i “Algo queda” que serviran d'introducció a la xerrada col·loqui dirigida per la psicòloga Dori Martínez del Centre Alzheimer local.

Les Jornades tindran continuació en propers caps de setmana amb la celebració del 4t Torneig de pàdel, la III Marxa Solidària en col·laboració amb el Centre Excursionista Penya Roja per a finalitzar ja a inicis d'octubre amb una donació extraordinària de sang, l'exposició de la maqueta del Titanic al Maset dels Estudiants i la VIII Gala de Balls de Saló a benefici de l'associació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.