Societat

Morella promociona el seu patrimoni natural amb una ruta fins a Herbeset

Aquesta activitat, una altra caminada a Xiva i una visita al parc eòlic de Torremiró formen part de la Setmana del Turisme Sostenible

Morella promociona les seues rutes i els seus paisatges, per mitjà de distintes caminades organitzades. Per això, els veïns i veïnes del municipi i els seus visitants han pogut participar en una excursió organitzada fins a Herbeset. L'estació tardorenca, és la millor temporada per a endinsar-se en els boscos i les muntanyes de la localitat i per a conèixer els distints refugis naturals, la vegetació o la fauna. Per això, dins de les activitats de la Setmana del Turisme Sostenible, s'han organitzat dues excursions, que permeten conèixer els encants de fora de les muralles de Morella.

La ruta entre Morella i Herbeset permet travessar els aqüeductes de Santa Llúcia, disfrutar de la flora i la fauna, del paisatge, veure el naixement del riu Cérvol o distintes fonts. En total, els participants han recorregut els 11,6 quilòmetres que separen ambdós municipis.

La Setmana del Turisme Sostenible està centrada enguany en la sostenibilitat energètica. Per això, a més de la caminada realitzada i la que es farà el pròxim 13 d'octubre fins a Xiva, des d'Iniciatives Turístiques, també s'ha organitzat una visita guiada al parc eòlic de Torremiró, que tindrà lloc el dissabte 29 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.