Societat

Es creen els premis “Castell d'Alaquàs” amb motiu del 9 d'Octubre

La institucionalització d'aquests guardons servirà per commemorar la data i reconèixer l'esforç i treball d'alaquasers que conreen l'art, la ciència i l'esport

Alaquàs crearà els Premis Castell d'Alaquàs amb mitu de la celebració de la Diada dels valencians. L'Alcaldessa de la vila, Elvira García Campos, va proposar ahir dijous al Ple de la Corporació Municipal institucionalitzar la creació d'aquests guardons amb l'objectiu de commemorar aquesta data històrica valenciana i reconèixer l'esforç i el treball dels alaquasers que han destacat en l'art, la ciència i l'esport.

L'objectiu d'aquests premis es fonamenta sobre el reconeixement de les activitats realitzades per les persones que hagen tingut especial rellevància i transcendència.

Els guardons es dividiran en tres categories: Arts, que englobarà totes les disciplines artístiques, literàries, pictòriques, dramatúrgiques i musicals; Ciència i tecnologia i Humanitats i Esports. A elles podran presentar-se totes les persones que ho desitgen, sent aquesta una oportunitat tant perquè els joves reconeguen aquests premis com a referents que els ajuden a desenvolupar les seues capacitats i trobar al·licients per al seu futur.

A través d'aquesta Moció d'Alcaldia, aprovada per unanimitat de la Corporació Municipal, s'estableix l'obertura d'un període de consultes per tal que les diferents formacions polítiques que composen la Corporació participen en la confecció i constitució d'aquests Premis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.