Societat

Bocairent programa un “Novembre boletaire”

Una campanya de tapes amb pebrassos, una ruta micològica i el 5é Concurs gastronòmic centren les propostes

Amb tres propostes diferents celebra Bocairent l'arribada dels pebrassos a les seues serres. Així, el passat dimecres, 31 d'octubre, arrancà la primera edició del “Novembre boletaire”, la versió de tardor dels estiuencs “mossets de plaer”. D'aquesta forma, sis establiments (els hotels l'Àgora i l'Estació, el bar Sifó, la cafeteria l'Esglai i els restaurants el Càmping de Mariola i el Ravalet) van oferir una tapa elaborada amb bolets i una beguda per dos euros fins el dia 18.

A més, la campanya preveu el sorteig de tres premis consistents en una invitació per a dos persones per al dinar del 5é Concurs gastronòmic de carn de caça i de bolets que organitzat per l'Ajuntament i per l'associació d'hostalers tindrà lloc el dia 26 a l'hotel Ferrero amb la participació prevista d'una vintena de restauradors professionals del País Valencià.

Finalment, el dia 17 i de la mà de la Regidoria de Cultura es desenvoluparà la tercera activitat. Es tracta d'una ruta que baix el títol “Riquesa i tradició micològica valenciana” realitzarà el biòleg i expert en la matèria Antoni Conca en el marc de la Setmana de la ciència del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Una xerrada, a les 9 del matí a la Sala Joan de Joanes, servirà per introduir-se en el tema mentre que posteriorment els participants es desplaçaran a la serra de Mariola per a la recerca de tot tipus de fongs. La jornada acabarà amb la identificació dels exemplars trobats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.