Societat

Es demana a Gandia que la policia local no participe als desnonaments

El Grup Municipal del Bloc -Verds - Compromís proposa que la guàrdia urbana se sume a la iniciativa d'altres ciutats de l'Estat com ho han fet a Saragossa

El Grup Municipal del Bloc - Verds - Compromís a l'Ajuntament de Gandia ha sol·licitat hui públicament a l'alcalde de la ciutat, Arturo Torró que es posicione “d'una vegada per totes, al costat de la ciutadania” i se sume a la iniciativa d'altres ciutats de l'Estat, com ara Saragossa o Montoro entre altres, i ordene a la policia local que no participe a cap nova ordre de desnonament.

La portaveu de Compromís, Lorena Milvaques considera que les accions per evitar drames personals i familiars causats pels desnonaments, “passa per fer i aprovar accions concretes, i no per reunions bilaterals i declaracions de bones intencions”.

La proposta no està considerada pels proponents com a utòpica, “perquè aporta solucions factibles i fàcils de prendre per part de les administracions públiques amb la finalitat d'acabar amb eixe greu problema dels desnonaments”.

Principalment, la proposta serà per a “defensar a les persones i establir mecanismes que reequilibren la relació entre els consumidors i les entitats bancàries, amb el clar objectiu de posar fre al gran abús que la gran majoria de bancs han fet amb les hipoteques”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.