Societat

maresme

Un pastisser de Malgrat, campió d'Espanya de gelateria

Jaume Turró, pastisser de Malgrat de Mar, ha aconseguit el primer premi del Campionat de Gelateria d'Espanya 2012 celebrat a Alacant. Turró va participar-hi amb un pastís de crema de vainilla de Tahití amb xocolata blanca maridat amb vi dolç i un sorbet de maduixa de la passió amb pell de taronja i pebre rosa maridat amb Cointreau. Turró ha invertit tres mesos en idear la proposta que havia de presentar en el concurs on també va haver d'elaborar quatre cubetes de diferents sabors, tres pastissos de caire comercial iguals amb una combinació dels sabors. El pastisser té previst exposar en els establiments que regenta a Malgrat una mostra de les postres guanyadores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Ciència

El VHIO avança cap a una teràpia dirigida per a un tumor rar

Barcelona
Salut

Una visió integral per tractar els TCA en adults de tot el país

Martorell
Societat

Mor Joan Camps Florit, flabioler de les festes de Sant Joan de Ciutadella

El Terracotta Museu presenta ‘Contingent’ del ceramista Lluís Xifra

LA BISBAL D’EMPORDÀ
SUCESSOS

Comissen una boa i una pitó de Birmània a un particular

Monistrol de Montserrat
METEOROLOGIA

Les comarques de Lleida poden superar demà els 40 graus

LLEIDA
societat

La Festa de l’Estiueig de Ribes de Freser estarà dedicada a Àngel Guimerà

Ribes de freser

Reforç policial i un dron nocturn a Mataró per vigilar les Santes

mataró
ECONOMIA

El sector del turisme rural vol que es regulin els pisos turístics als pobles

Barcelona