Societat

Es demana a Paterna una diagnosi de la pobresa

Compromís critica que el consistori aplique una política de caritat mal entesa obviant la justícia social

Compromís per Paterna considera que amb les llargues cues, que s'han vist davant el local d'una entitat que ha repartit aliments a famílies del poble, queda prou clar que el consistori segueix sense saber quin és l'estat actual de la pobresa al municipi.

Oficialment el PP reconeix 2.000 famílies que necessiten ajudes d'emergència, però no es coneix la realitat de les que hi ha que estan en l'anonimat. Raó per la qual per a la coalició política denunciant, una diagnosi a fons és més que urgent i el PP l'havia d'haver fet ja, evitant així el mal costum que té de fer política de caritat mal entesa i obviant la justícia social.

Des de l'entrada de Lorenzo Agustí a l'Ajuntament de Paterna, aquest es gasta més de 500.000 euros a l'any en ajudes d'emergència, optant per allò més fàcil, en lloc d'invertir en projectes de prevenció que eviten que la gent necessite aquestes ajudes. La situació que es viu a Paterna, amb moltíssimes famílies en situació de risc però sense saber el numero real i exacte, “demostra el fracàs més absolut del PP en la prevenció”.

Per a la portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, “el greu problema al qual s'enfronta l'equip de govern de Lorenzo Agustí és que no sap com donar solució a les greus situacions de la ciutadania de Paterna, mirant cap a un altre costat i deixant que entitats com la que aquest matí ha repartit aliments enfronten un problema que també és un problema polític i dels regidors del PP”.

Des de Compromís s'opina que el futur són les polítiques socials encaminades a evitar l'ús i abús de les ajudes d'emergència i és per això que no entenen les polítiques socials com la concepció caritativa, perquè no solucionen res.

És per això que tornen a insistir amb el pressupost alternatiu elaborat per la coalició on s'augmenta la inversió en promoció social i en projectes de justícia social, i exigeixen la realització urgent d'una diagnosi de la pobresa a Paterna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Foment de l’adopció d’animals amb un vídeo abans de cada sessió al Cinema Catalunya de Terrassa

TERRASSA
Infraestructures

Transformaran el camí de Térmens a Bellvís en una carretera

Térmens

Els delictes es mantenen en la primera meitat de l’estiu

lloret de mar

Troben un manuscrit inèdit de Víctor Català on es descriu un ball popular

l’escala
Medi ambient

Creixen un 20% les denúncies dels Agents Rurals

Cercs
FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

FIGUERES

La Policia Local tanca la campanya contra l’incivisme del juliol amb 33 sancions

la bisbal d’empordà

Campanya informativa sobre com circular amb bicicleta pel Barri Vell i el Mercadal

GIRONA

Denuncien que una granja de Cantallops té porcs morts en descomposició

CANTALLOPS