Societat

Puig assegura que “tard o d'hora” els Mossos trobaran els culpables de la mort de Comas

El conseller d'Interior confirma que el president de la patronal gironina ha mort per una aturada cardíaca

Rajoy expressa el seu condol per la pèrdua d'un dels “artífexs” de la modernització i impuls econòmic de Girona

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha garantit que els Mossos d'Esquadra trobaran “tard o d'hora” els culpables de la mort del president de la patronal gironina FOEG, Jordi Comas. L'empresari ha mort aquesta matinada víctima d'un assalt violent a la seva casa de Platja d'Aro. El conseller ha confirmat que l'empresari ha mort per una aturada cardíaca.

El titular d'Interior ha manifestat aquest dilluns que la mort de Comas ha significat “un cop molt dur”. Puig ha explicat que el coneixia personalment perquè era “company de projecte polític”.

Puig ha precisat que els Mossos estan investigant si l'aturada cardíaca s'ha produït en el moment de l'assalt o bé si ha estat a posteriori i com a conseqüència dels fets. Els fets van tenir aquest diumenge pels voltants de dos quarts de dotze de la nit. Tres homes vestits amb roba fosca van entrar a l'habitatge on vivia Comas i la seva dona. Els lladres van lligar de mans i peus el matrimoni i, segons sembla, també haurien emmordassat l'empresari la seva muller per evitar que cridessin.

Condol de Rajoy

Mentrestant, continuen arribant condols per la mort de Jordi Comas. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha enviat un telegrama on ha expressat el seu “més sentit condol” i el del seu executiu per la mort del president de la FOEG.

Rajoy ha destacat el seu “infatigable esperit emprenedor” i “talent” empresarial i ha destacat que ha estat “un dels grans artífexs” de la modernització i impuls econòmic de Girona. El president espanyol ha qualificat Comas com a “figura exemplar, tant per Catalunya com per Espanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.