Societat

Carme Torralba és la nova jutgessa de pau d'Alaquàs

Assegura que amb aquesta responsabilitat s'implicarà més amb el seu poble

Mª Carme Torralba Izquierdo ha estat elegida nova jutgessa de pau d'Alaquàs. Des dels primers instants de fer-se càrrec d'aquesta responsabilitat, ha assegurat que “aquesta és una oportunitat per a implicar-me amb el meu poble i per ajudar, des d'una vessant objectiva i social, a resoldre els conflictes dels veïns i veïnes. Accepte aquest càrrec amb il·lusió i amb la esperança de poder conciliar en totes aquelles situacions que se'm necessite”.

Carme Torralba Izquierdo, veïna d'Alaquàs, és infermera de professió i ha dedicat tota la seua vida professional a temes relacionats amb el benestar social i la sanitat. Va treballar a l'Ajuntament d'Alaquàs entre els anys 1984 i 1994, concretament amb la coordinadora sociosanitària del departament de Serveis Socials, en una època en què Alaquàs va ser pionera en la posada en marxa de serveis d'assistència social per als més necessitats.

La nova jutgessa, qui substitueix en el càrrec a Amparo Alabau Torres, exercirà a partir d'ara en la seua responsabilitat. Per la seua banda, Martín Llácer Martínez, qui va ser alcalde d'Alaquàs des de l'any 1970 fins el 1978, exercirà com a jutge suplent, tal i com ha vingut realitzant fins el moment amb responsabilitat i compromís.

La proposta de designació va ser aprovada dilluns passat pel Ple de la Corporació Municipal amb els vots a favor de PSOE, Bloc-Els Verds i un regidor no adscrit i les abstencions del PP i un regidor no adscrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.