Societat

El mercat d'Alaquàs celebra el seu 30 aniversari

Hi ha programats diversos actes lúdics i festius per substanciar aquesta commemoració

Alaquàs celebra al llarg d'aquest cap de setmana diferents actes lúdics i festius per commemorar el 30 aniversari del seu Mercat Municipal.

D'aquesta manera, en la rodalia del Mercat, tindran lloc diferents activitats culturals i lúdiques per commemorar aquesta data i fer partícips a tot el veïnat d'aquesta celebració, agraint la confiança i fidelitat dipositada al llarg d'aquests anys d'història.

Les activitats s'inicien hui dijous 22 de novembre amb un mercat d'artesania. El divendres 23 de novembre se celebrarà l'acte institucional de commemoració que comptarà a més amb un mercat medieval i una actuació a càrrec de la Unió Musical d'Alaquàs. En el mateix acte s'inaugurarà una exposició sobre la trajectòria del Mercat. El diumenge 24 de novembre a partir de les 11 hores hi haurà animació infantil.

El Mercat Municipal d'Alaquàs va obrir fa ara 30 anys amb l'objectiu d'oferir un servei pròxim i de qualitat i una atenció personalitzada a la seua clientela. Durant tots aquests anys, ha estat no sols un lloc de trobada per a fer la compra si no també un espai de convivència capaç de dinamitzar la vida del poble. Els seus comerciants continuen treballant amb l'objectiu de seguir fomentant i potenciant la seua activitat diària, adaptant-se a les noves necessitats i demandes del consumidor actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.