Societat

Picassent destina els diners de la vaga dels funcionaris a finalitats socials

Els treballadors municipals s'hi solidaritzen amb les famílies desprotegides

L'Ajuntament de Picassent, d'acord amb els sindicats CCOO, UGT i STA, ha decidit que l'estalvi produït en les nòmines dels empleats públics municipals que exerciren el seu dret a la vaga el 14 de novembre, siga destinat a fins socials en la població.

D'esta manera, part dels diners es dedicaran a incrementar la partida d'ajudes d'emergència de Serveis Socials municipals, així com també, per altra banda es farà una aportació a Càritas Picassent i a alguna altra organització de caràcter social.

Segons dades oficials, aportades des del departament de Personal del Consistori, la quantitat total obtinguda ha sigut de 5.480,05 € . Així mateix, segons les mateixes fonts, la vaga general del passat dimecres fou seguida per al voltant un 49 % dels funcionaris.

“Una vegada més ha quedat patent que la solidaritat és un dels grans valors que caracteritzen als veïns i veïnes de Picassent, i en este cas els funcionaris han estat un bon exemple”, destaca el regidor de Personal, Francisco Quiles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.