Societat

turisme

Tret de sortida a la temporada d'esquí

La neu d'aquests dies permet que avui obrin en part Masella i la Molina

Les previsions es compliran i les nevades d'aquesta setmana, juntament amb la baixada de temperatures, permetran que les estacions d'esquí del Pirineu obrin la temporada demà, i, per exemple, avui mateix ja començarà a escalfar motors la Molina, on els esquiadors podran baixar per la pista llarga amb uns gruixos d'entre 20 i 30 centímetres de neu pols. Masella també es posa en marxa avui de forma parcial. L'interrogant a la zona pirinenca és el fort vent que impedirà obrir d'entrada el 100% de les instal·lacions, però s'espera que les pistes i els remuntadors es puguin anar posant en marxa progressivament la setmana que ve i així estar a bon rendiment pel pont de la Puríssima.

Les estacions del grup Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), és a dir, la Molina, Vall de Núria, Port Ainé, Espot i Vallter 2000, obriran demà si no hi ha canvis d'última hora. La venda anticipada de forfets ha crescut un 8% respecte a la temporada passada. FGC ha decidit prorrogar la promoció a preu reduït fins al 9 de desembre. En el cas de la ripollesa Vall de Núria s'obrirà la pista de Roc Malé i el parc lúdic amb zona de trineus, tir amb arc i excursions amb raquetes de neu. També reprendrà el servei el cremallera de Núria.

Les pistes andorranes de Grandvalira i Vallnord també obren demà amb un gruix de neu nova acumulada d'entre 40 i 60 centímetres. S'esperen més nevades de cara al pont de la Puríssima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.