Societat

La “Koordinadora del Parc Alcosa" convoca davant la seu del PP valencià

Volen denunciar la repressió que pateixen per part de l'Ajuntament del poble governat pels populars

La “Koordinadora de Kol·lectius del Park Alkosa” convoca per a hui dimecres 5 de desembre a les 19.30 hores, una concentració davant la seu central del Partit Popular al País Valencià, per denunciar la repressió que pateixen per part de l'Ajuntament d'Alfafar, governat pel PP.

Dijous 22 de novembre la policia municipal d'Alfafar va denunciar la “Koordinadora” per desacatament a l'autoritat quan aquesta plataforma mostrava el seus projectes a la plaça de l'Ajuntament d'aquesta localitat de l'Horta. La denúncia va acabar amb una citació per a un judici ràpid. A més, l'endemà de la denúncia, la policia local va fer arribar als membres de la “Koordinadora” un escrit del consistori que prohibeix l'ús del sòl públic.

Per entendre el que està succeint cal remuntar-se al passat 6 de novembre, moment en què aquell dia la “Koordinadora” va organitzar una concentració davant l'Ajuntament d'Alfafar per protestar contra les retallades socials i la repressió policíaca. Des d'aleshores, membres d'aquesta plataforma han romàs acampats davant del consistori per denunciar la dramàtica situació que viuen moltes famílies del barri, els impagaments que pateixen diversos projectes comunitaris per part de l'Ajuntament i l'actitud autoritària que està mostrant el govern municipal, que es nega a activar espais de participació per a la població.

Els membres de la “Koordinadora” critiquen que l'any passat es va tancar en fals el conflicte i han engegat aquesta nova fase de protesta per exigir la creació d'un espai public de participació ciutadana per a elaborar mesures locals contra la crisi entre l'administració, les organitzacions socials i la ciutadania.

També aquest col·lectiu demana la continuïtat del projecte Nosotr@s Mism@s i que la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament d'Alfafar paguen de manera immediata els diners que deuen a la “Koordinadora”. No es descarta la creació d'una comissió participada per ambdues institucions per estudiar les mesures que facen possible la continuïtat del projecte en l'actual situació de crisi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
seguretat

Més tanques al Maresme perquè no es creui la via

Premià de Mar

Atenen 166 emprenedors durant els primers sis mesos del 2024

santa coloma de farners
equipaments

Canvien el sostre del pavelló de les Casernes, a Vilanova i la Geltrú

VILANOVA I LA GELTRÚ
equipaments

Nou pavelló i reforma dels patis de l’institut Camí de Mar de Calafell

CALAFELL

Signat el conveni per fer realitat la Planta fotovoltaica de l’abocador de Puigpalter

banyoles
GIRONA

L’Arxiu Municipal ingressa dos programes de festes dels anys 1935 i 1948

GIRONA

La residència del monestir de Sant Daniel obrirà a mitjans del 2025

GIRONA

Figueres adjudica les obres per adequar l’antic escorxador com a menjador social

FIGUERES
Medi ambient

Ventiladors, gelats de fruita i granissats de cucs perquè els animals del zoo suportin la calor

Barcelona