Societat

loteria

Venen a Teià 1.460 euros d'un número que no tenien

L'agrupació política Gent de Teià ha hagut de recórrer a un notari del Masnou per notificar un canvi de número de loteria de les seves participacions, després que ja havien venut dècims per valor de 1.460 euros, (29,2 milions si toca la grossa). El número original era el 16.109, però el real és el 45.009. La participació té el mateix valor, però amb el número modificat.

“Quan ja havíem venut les participacions i ens vam posar en contacte amb l'administració de loteria per enviar-los els diners, ens van dir que no ens podien trametre els dècims perquè no ens havien guardat el número”, explica Maria Manté. Gent de Teià havia localitzat el 16.109 en una administració valenciana i la reserva es va fer l'octubre. Segons Manté, un malentès va fer que el responsable de l'administració el reservés. L'agrupació sempre jugava al mateix número, perquè coincideix amb la data de la fundació d'aquest partit polític local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.