Societat

El 76.058 s'endú la grossa

El número s'ha venut a Barcelona, Igualada, Castelldefels, Ripollet, Alcalá de Henares, Alaqués, Manises, Madrid i El Burgo de Osma

Catalunya esgarrapa un total de 5,2 milions d'euros només del primer premi de la rifa de Nadal

El primer cinquè premi en sortir, l'11419, també esquitxa Catalunya a punts com Barcelona, Vic o l'Hospitalet

A les 10.06 hores d'aquest dissabte els nens de Sant Ildefons han cantat la Grossa de Nadal. El número afortunat és el 76.058, valorat en 4 milions d'euros la sèrie, i ha caigut, entre d'altres, a l'administració número 115 de Barcelona, Ripollet, Igualada i Castelldefels. En total, ha deixat 5,2 milions d'euros a Catalunya. L'han cantat els nens Ismael i Sherley i es tracta d'un premi molt repartit, ja que també han resultat afortunats diversos indrets de l'Estat, com Alcalá de Henares, Alaqués, Manises, Madrid i El Burgo de Osma.

El barri del Pont Vell de Ripollet s'ha omplert ràpidament de somriures i alegria després de conèixer que la propietària de la botiga Petit Món, Carmen Jiménez, havia venut una butlleta del 76058, sèrie 139, fracció 4. Tot i no estar agraciades amb el premi, tant Jiménez com la dependenta Aurora Lledó, han assegurat estar molt contentes per haver repartit el premi, més encara en un barri “on es necessita molt”. No és la primera vegada que El Petit Món dóna un premi, ja que el desembre del 2011 van donar un primer premi de la Primitiva i el febrer del 2012 un primer premi de la Loteria del dissabte.

Cinc minuts més tard de saber quin era el número de la Grossa ha sortit un dels quarts premis, el 85.045, que s'ha venut íntegrament a Pontevedra. I poc després ha sortit un dels cinquens, l'11419, que també ha esquitxat Catalunya, a punts com Barcelona, Vic o l'Hospitalet. En declaracions a Televisió de Catalunya, l'encarregat de l'administració número 2 de la capital d'Osona, Àngel Isern, diu que des de la guixeta del seu establiment, situat al carrer Verdaguer, 2, comptava amb 44 sèries del número agraciat, del qual se n'haurien retornat cinc, de manera que hauria repartit uns 2.400.000 euros.

Quan passaven pocs minuts de les 11 hores, ha sortit un altre cinquè premi, el 23343 que s'ha venut a Badalona, Barcelona, Castelldefels, Granollers i Martorell. A Granollers s'han venut també més de 40 sèries del premi i a Castelldefels, l'administració que ha venut aquest premi és la mateixa que la que ha donat la grossa.

Tot seguit, el bombó ha volgut donar dos premis un darrere l'altre. Han estat dos cinquens més, el 55448, que ha caigut a Santander i Sevilla, i el 49257, venut, aquest sí, a Barcelona, entre d'altres punts de l'Estat. En concret, dues sèries venudes a l'administració Loteria Valdés de La Rambla; i en una administració del carrer Lloret. A més, s'han venut més de 40 sèries a Burjassot. També han resultat agraciades altres administracions de l'Estat com a Irún, amb més d'una quarantena de sèries, a Bodalilla del Monte (Madrid), Benavente (Zamora) i a Madrid. Aquest cinquè premi està valorat amb 60.000 euros la sèrie i ha sortit pocs minuts després de les onze del matí.

Un altre dels cinquens premis de la rifa de Nadal, el 30872 ha caigut íntegrament al País Valencià. En concret, s'han venut 125 sèries en una administració d'Alcoi i 54 més a Algemesí, a València.

La població de Vícar-El Parador, a Almería, ha estat agraciada també amb un dels vuit cinquens premis de la Rifa de Nadal 2012. Ha estat amb el número 31826 que ha caigut del bombo quan faltaven dos minuts per a les dotze del migdia.

Just quan s'arribava a les dotze del migdia ha sortit el segon premi de la rifa de Nadal, que s'ha fet esperar. És el número 42260, que s'ha venut íntegrament a Aranda de Duero (Burgos).

A les 12.12 hores, els nens de Sant Ildefons han cantat el tercer premi de la rifa de Nadal, el 64084 molt repartit arreu de Catalunya. En concret, a Barcelona, Olot, Vilafranca del Penedès, Rubí, Organyà i l'Hospitalet de Llobregat, tots ells amb una sèrie cadascú. També ha estat molt repartit arreu de l'Estat, com per exemple a Màlaga i Sòria, on s'ha venut més amb 50 sèries; Badajoz, Vigo, Ponferrada i Granada, entre molts altres indrets. Al País Valencià, s'ha repartit a València, Castelló i Alacant.

El segon quart premi és el 23475 i fins a 179 sèries s'han venut a l'administració número 2 de Ripoll, a la plaça Anselm Clavé. Hi ha deixat més de 35 milions d'euros. També s'ha venut una sèrie a Redondela (Pontevedra).

El penúltim gran premi de la rifa de Nadal ha sortit a tres minuts per la una del migdia. És el número 50769 i s'ha venut íntegrament a Elx. A les 13.14 hores ha caigut l'últim premi important del dia, el cinquè que faltava: el 24616, que ha tornat a estar molt repartit, amb sèries venudes a Barcelona, Castellar del Vallès, Sort, Madrid, Vigo i Valladolid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.