Societat

Un regidor de Paterna dóna l'extra de Nadal a dues associacions

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramon, és l'únic alliberat del grup municipal que ha percebut la paga

Compromís en Paterna ha decidit lliurar la paga extra de Nadal del regidor a dues entitats del municipi: Ajuda Familiar als Drogodepenents AFAD-Casita i al Col·lectiu de Joves de la Coma.

Segons el regidor Juanma Ramón, no ha renunciat a cobrar-la per a poder donar-la directament a entitats que fan un treball social encomiable a Paterna. És una manera de treballar per la ciutadania i evitar que el PP malbarate els diners.

Aquestos diners suposen una xicoteta aportació que serveixen com a recurs a ambdues entitats, perquè desenvolupen activitats destinades a persones en situació d'exclusió social. I per aquesta raó els regidors de Compromís han volgut que siguen dos col·lectius els beneficiaris.

En el cas del Col·lectiu Joves de La Coma, entitat que porta més de dos dècades treballant a la Coma pels joves i amb un fort compromís amb el medi ambient, d'on va sorgir el projecte CEM Julia. Tenen una escola de capacitació en agricultura ecològica, un centre de dia d'integració socio-laboral de menors, d'atenció a xiquets i xiquetes del barri, a més d'un programa d'inserció laboral per a la gent que viu a La Coma.

D'altra banda, l'associació AFAD, “la Caseta” —com es coneguda a Paterna, per la tasca que realitza amb els drogodepenents i les seues famílies— amb una casa tutelada pel seguiment als reclusos que estan en la presó de Picassent. Però a més la Caseta ajuda també a totes les persones que ho necessiten i que s'adrecen allí, on acaben d'obrir un xicotet menjador social.

En opinió de Compromís per Paterna, aquestes associacions són “dues víctimes més del maltracte de l'administració pública amb el retard en l'arribada de les subvencions”. Ara amb aquesta xicoteta aportació la coalició espera contribuir a que els projectes d'aquestes entitats puguen tindre eixida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Foment de l’adopció d’animals amb un vídeo abans de cada sessió al Cinema Catalunya de Terrassa

TERRASSA
Infraestructures

Transformaran el camí de Térmens a Bellvís en una carretera

Térmens

Els delictes es mantenen en la primera meitat de l’estiu

lloret de mar

Troben un manuscrit inèdit de Víctor Català on es descriu un ball popular

l’escala
Medi ambient

Creixen un 20% les denúncies dels Agents Rurals

Cercs
FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

FIGUERES

La Policia Local tanca la campanya contra l’incivisme del juliol amb 33 sancions

la bisbal d’empordà

Campanya informativa sobre com circular amb bicicleta pel Barri Vell i el Mercadal

GIRONA

Denuncien que una granja de Cantallops té porcs morts en descomposició

CANTALLOPS