Societat

El bon temps convida milers de famílies a viure la nit màgica

El bon temps en moltes poblacions de Catalunya va convidar ahir al vespre milers de famílies a sortir a rebre els tres reis més populars.

A Lleida, Ses Majestats van utilitzar el tren històric que recorre la línia dels llacs i va de la Pobla de Segur a la capital de les terres de Ponent. Els tres mags van repartir més de 3,5 tones de caramels i l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, els va lliurar les claus que obren totes les portes. A Tarragona, els Reis van arribar per mar al Serrallo, al moll dels Pescadors, on va ser rebuts per les sirenes dels vaixells ancorats al port, 21 salves pirotècniques i focs artificials amb els colors dels patges. Milers d'infants van seguir aquesta cavalcada. A Girona i en poblacions com ara Salt, Llagostera i Roses, milers de veïns van sortir als carrers per participar en una de les cavalcades més multitudinàries i màgiques dels últims anys. A Girona es van repartir més de tona i mitja de caramels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.