Societat

S'inicia una vaga de fam davant la Generalitat per reclamar el deute als discapacitats

Dos treballadors del Centre Ocupacional “Els Sils" de Burjassot han pres aquesta decisió

A partir de les 11 hores de hui dijous 10 de gener, Julian Oviedo i Vicent Gascó han decidit deixar de menjar i situar-se a les portes de la Generalitat Valenciana per tal de reclamar les ajudes i subvencions que l'Administració Autonòmica té aparaulades amb el sector dels discapacitats.

Després de diverses concentracions i protestes, manifestacions i tancades sense cap resposta positiva, Julian i Vicent han optat per aquesta dura mesura de pressió, a fi de denunciar l'impagament del 40% de les subvencions que el centre hauria d'haver rebut en concepte del servei prestat durant el 2012, un percentatge que equival a sis mesos d'impagaments per part de la conselleria de Benestar Social, gestionada per Asunción Sánchez Zaplana.

Segons expliquen aquests treballadors en una carta adreçada a la conselleria, el retard en el pagament de les subvencions està causant conseqüències dramàtiques per a l'estabilitat i el funcionament d'aquest centre i del conjunt del sector en general.

Ara mateix, la major part d'establiments d'aquestes característiques, tenen signada una pòlissa esgotada en la seua totalitat, degut a que des del passat mes de juny, no han rebut cap aportació del govern valencià. En cas de no corregir-se aquesta situació, podria desembocar en un desnonament generalitzat de les persones que han signat el document bancari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.