Societat

La policia d'Alaquàs enceta una campanya a favor del cinturó de seguretat

Informa a la porta dels centres educatius sobre aquesta nova campanya d'educació i seguretat vial que s'intensificarà en els pròximes setmanes amb controls rutinaris

La Policia Local d'Alaquàs ha encetat una nova campanya d'educació vial centrada en la conscienciació de l'ús del cinturó de seguretat i el sistema de retenció infantil (SRI) als vehicles.

Es tracta d'una nova acció informativa i de prevenció a través de la qual es pretén informar la ciutadania de les normes d'ús del cinturó en turismes i vehicles. La campanya s'intensificarà en el pròxims dies amb controls rutinaris.

Per al desenvolupament d'aquesta campanya, els agents de Policia Local es desplacen cada matí als diferents centres educatius d'Alaquàs per tal d'informar de primera mà als pares i mares que utilitzen el seu vehicle per dur els seus fills i filles a l'escola. La campanya es completa amb el repartiment d'un fullet explicatiu sobre les normes d'ús del cinturó així com també del sistema de retenció infantil (SRI).

Amb aquesta acció, la Policia Local d'Alaquàs s'adhereix a la campanya posada en marxa per la Direcció General de Trànsit (DGT) a través de la qual es vol donar a conèixer els avantatges i desavantatges d'un correcte ús del cinturó, obligat tant en nucli urbà com exterior.

En el fullet explicatiu i editat per l'Ajuntament de la vila, s'exposen les normes d'ús així com també les infraccions que es cometen si no es fa un bon ús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.