Societat

Es convoca una concentració a Algemesí contra l'indult d'un homicida

Els grups polítics de l'oposició s'hi situen del cantó de la família de José Alfredo Dolz

El dilluns 21 de gener a les 20 hores els amics i familiars de José Alfredo Dolz han convocat, repulsa a les portes de l'Ajuntament d'Alzira, una concentració per mostrar la indignació contra l'indult injustificat i indigne del conductor kamikaze que segà la vida de José Alfredo.

En ella es demanarà també la derogació del decret d'indult d'una persona condemnada a 13 anys, que no ha complit ni un sol mes, indult que ha estat informat desfavorablement pel tribunal i el fiscal.

José Alfredo treballava a Algemesí, i l'empresa familiar està ubicada al polígon. Amb el consentiment de la seua família es fa una crida a la població perquè s'hi sumen a aquesta concentració el proper dilluns.

Diverses organitzacions polítiques i ciutadanes han manifestat el desacord ambla utilització d'una mesura de gràcia que ha de ser excepcional per afavorir un homicida sense escrúpols.

Per a aquestes organitzacions socials i politiques d'Algemesí, “l'indult de l'homicida és un atemptat no sols contra la família, sinó contra l'ordre social i contra la ciutadania en general”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.