Societat

Nou assalt amb violència en una casa de Balaguer

Els Mossos d'Esquadra informen que almenys quatre persones van entrar en un xalet armades amb pistoles i van amenaçar els propietaris de la finca

És el quart assalt en una setmana i es produeix unes hores després del que hi va haver en un habitatge de Pals

Aquest diumenge s'ha produït un altre assalt violent a una casa de Balaguer, tot i que no hi va haver cap ferit. Els Mossos d'Esquadra han informat que almenys quatre persones van entrar en un xalet armades amb pistoles i van amenaçar els propietaris de la finca, l'advocat Pompili Roiger i la seva dona perquè els donessin els objectes de valor que hi havia a la casa. Se'n van endur joies i diners, i sembla que també una col·lecció de monedes, tot i que, de moment, no se'n sap el valor.

Els lladres van estar a la casa durant més d'una hora i després van fugir. Ara, els Mossos investiguen els fets, que podrien ser obra d'un grup organitzat procedent de l'Europa de l'Est. De moment, no hi ha detinguts.

Es tracta del quart assalt en una setmana i arriba unes hores després del que hi va haver en un habitatge de Pals, quan diumenge passat a tres quarts de nou del vespre, dos encaputxats van irrompre en una casa situada al número 26 B del carrer del Falcó. Els lladres van lligar tots tres membres de la família i els van obligar a obrir la caixa forta. El botí que es van endur els lladres va ser 2.000 euros, dos telèfons mòbils i diversos objectes de valor.

Un altre dels assalts més recents és el que va tenir lloc el dimecres passat a Sant Feliu de Guíxols. Tres encaputxats van entrar a primera hora del matí a un xalet de la urbanització Mas Trempat i, fent ús de la violència i les amenaces, van lligar l'amo i el van obligar a obrir la caixa forta. Se'n van endur 5.000 euros.

Un altre cas es va viure a una casa de la urbanització Mas Nou de Platja d'Aro aquest dissabte a la nit. Els lladres van tornar a lligar els tres membres de la família i es van endur fins a 20.000 euros en metàl·lic i joies. Un del membres de la família va haver de ser traslladat pel SEM fins a l'Hospital de Palamós per ferides de caràcter lleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Deu anys de pur europeisme

Puigcerdà
Pere Alzina
Biòleg, consultor ambiental i impulsor del Projecte Orenetes

“Un de cada tres nius d’oreneta cuablanca encara és destruït”

Arenys de Mar
Figueres

Gispert, Ginestà, Mushkaa, The Thyets i Vicco, estrelles del tercer dia de l’Acústica

Figueres
medi ambient

Les tortugues ‘prodigioses’ del niu de Begur

begur
AdministraciOns

Esparreguera consultarà part del pressupost

Esparreguera
MEDI AMBIENT

Recuperar la biodiversitat marina, l’aposta del port de Tarragona

Calella
SALUT

Nous tractaments per regenerar ferides a l’hospital de Calella

Calella
aDMINISTRACIONS

Abrera consulta a la ciutadania el pla d’ordenació urbanística

Abrera
Mobilitat

Sant Boi posa en marxa avui la zona de baixes emissions, però no multarà fins al gener

Sant Boi de Llobregat