Societat

Els treballadors del centre ocupacional de Burjassot anuncien la vaga de fam

La Generalitat Valenciana no ha complit el compromís de pagament del deute

En acabant els nou dies de termini que s'havien posat com a mostra de “bona voluntat” per part del treballadors del Centre Ocupacional Els sitges de Burjassot i com que no s'ha rebut els cèntims que deu la conselleria de Benestar Social, els treballadors han anuncia l'inici de la seua vaga de fam.

Està previst que, al menys un d'ells —Vicent Gasó— la comence hui dimecres a les portes de la Generalitat Valenciana i que demà dijous 24 de gener l'encetarà Julian Oviedo. Tots dos amb l'objectiu de fer visible aquesta situació injusta a què mantenen els centres d'aquestes característiques d'arreu el País Valencià.

D'aquesta manera, els dos treballadors del centre ocupacional Els setges de Burjassot, van aposar de manifest la manca de paraula d'una administració, la valenciana, que no dubta a signar acords que mai no arriba a substanciar i que manté en la més absoluta d eles misèries treballadors i empreses que actuen sobre aquest sector, d'areu les comarques valencianes.

Amb aquesta actitud tan definitiva, tots dos reivindiquen el pagament del 40% de la subvenció corresponent al 2012, un percentatge que equival a sis mesos d'impagaments.

Julian Oviedo ha anunciat que a partir de hui mateix romandrà de 9 a 15 hores a les portes de la Conselleria i des de les 15 hores i fins al dia següent, estarà a les portes del seu centre de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.