Societat

tribunals

L'alcalde d'Altafulla, imputat per prevaricació

L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso (AA-EPM), haurà de declarar com a imputat en un presumpte delicte de prevaricació i abús de poder als jutjats del Vendrell el pròxim 22 d'abril. La denúncia prové del propietari d'una guingueta a la platja de la Roca del Gaià, situada entre els termes de Tarragona i Altafulla, i a la qual s'ha tancat l'accés a vehicles durant aquest estiu. Aquesta mesura, combinada amb el que considera un tracte discriminatori respecte de l'altra guingueta de la platja (propietat d'un membre del mateix partit de l'alcalde), han motivat la denúncia judicial, segons va detallar el mateix Alonso.

El tancament de la platja a vehicles es va produir a petició de l'Ajuntament de Tarragona, ja que la platja queda en el seu terme, que va requerir a Altafulla que posés fi a l'aparcament damunt de la sorra. L'alcalde d'Altafulla vincula els fets a una campanya “política” en contra seva i va negar que s'hagi donat cap tracte desigual als propietaris de les guinguetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.