Societat

Els regidors de Compromís per Banyeres donen les retribucions a l'associació d'Alzheimer

La decisió ha estat presa com a conseqüència de la política de retallades del govern estatal i autonòmic

Sònia Beneyto, portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Banyeres de Mariola, ha fet públic que els representants del seu grup polític faran una donació amb els diners que els correspondrien per les tasques que han desenvolupat el passat mes de desembre.

Compromís ha decidit que l'import que haurien de rebre els seus dos regidors vaja a parar íntegrament a l'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer i Altres Demències Degeneratives de Banyeres de Mariola.

Segons ha informat Sònia Beneyto, encara que la quantitat no és molt elevada —ja que l'import és de tres-cents euros— els membres del seu grup polític han considerat que era necessari fer un gest simbòlic de solidaritat amb la població de Banyeres de Mariola que està patint les conseqüències de la crisi econòmica, les retallades de serveis que estan aplicant els governs central i autonòmic i els impagaments reiterats de la Generalitat pel que fa a la Llei de Dependència.

La portaveu de Compromís ha explicat que no podien ser insensibles al patiment dels ciutadans i per això han volgut fer aquest gest simbòlic de solidaritat.

Compromís ha triat aquesta associació de malalts d'Alzheimer de Banyeres de Mariola, en primer lloc perquè és una entitat local, i en segon, perquè desenvolupa una impagable i modèlica tasca de recolzament i atenció als familiars i malalts que pateixen aquesta malaltia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.