Societat

El cas Mercuri s'estén a Sant Quirze del Vallès i Palau Solità i Plegamans

Catalunya Ràdio informa que ha tingut accés al sumari, en què s'apunta que des dels consistoris vallesans s'hauria actuat d'intermediaris i fet requalificacions irregulars per beneficiar alguns empresaris

La trama del cas Mercuri s'estén a altres ajuntaments del Vallès, en concret els de Sant Quirze i el de Palau Solità i Plegamans, segons ha informat aquest dissabte Catalunya Ràdio, que assegura ha tingut accés al sumari.

Segons informa Catalunya Informació, l'exregidor del PP a Sabadell Jordi Soriano seria el responsable d'un seguit d'adjudicacions irregulars d'obra pública per afavorir determinats empresaris a canvi de comissions.

Segons els informes policials, un dels grups empresarials més beneficiat era el de Melquíades Garrido, oncle de Manel Bustos i president del gremi de constructors de Sabadell. Catalunya Informació assegura que l'exregidora de l'ajuntament de Castellar del Vallès, Sandra Roig, també imputada, va actuar com a mínim una vegada d'intermediària entre Soriano i uns empresaris i estaria involucrada en negocis il·legals amb coure robat que es van fer a l'òrbita de Sabadell.

Pel que fa a Palau Solità i Plegamans, el sumari del qual parla l'emissora pública apunta a una requalificació irregular de terrenys en una finca del municipi. Amb tot, Catalunya Ràdio, assegura que l'ajuntament de la ciutat ha assegurat en un comunicat que no en té constància i que el jutge no els ha demanat informació sobre els fets ni s'ha citat a declarar cap càrrec polític.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.