Societat

La festa de Banyeres de Mariola ja compta amb cartell anunciador

La Comissió l'ha donat a conèixer com a una obra de l'autor bocairentí Vicent Ramón Pascual Giner

Mª Jesús Montava, presidenta de la Comissió de Festes, ha comentat que enguany s'han presentat a la XXVIII edició del concurs un total de 19 obres, algunes menys que en edicions anteriors, les quals provenen en la seua major part de poblacions de la nostra autonomia quedant les dues obres guanyadores amb els lemes “ El castell “ i “Castell moro, castell cristià” entre les 5 finalistes des de la primera selecció.

L'escultor i membre del Consell Valencià de Cultura Vicente Ferrero ha indicat que l'obra guanyadora respon a la concepció clàssica d'un cartell, «el qual definix molt bé la imatge del castell i entra a primer cop per la vista, al que hi ha que afegir-li els recursos plàstics emprats amb diferents tècniques i textures que aporten a l'obra originalitat i frescura».

Amb l'obra guanyadora, aquesta serà la tercera vegada que el dissenyador Vicent Ramón Pascual pose la imatge a la festa local mitjançant la seua visió creativa, pel que es considera que l'elecció ha sigut encertada degut a la seua reconeguda qualitat artística. Quant al millor autor local, s'ha comentat que és significatiu que el cartell ja figurara entre els cinc finalistes, el que es convertix en bona mostra de la seua qualitat.

Miguel Blanquer pronunciarà el pregó de 2013

De forma paral·lela a l'anunci del cartell guanyador de les Festes de Moros i Cristians 2013, l'alcalde Toni Belda ha confirmat la designació del banyerenc Miguel Blanquer Blanquer com a pregoner en l'acte d'Exaltació de Capitans i Bandereres del Dilluns de Pasqua.

Miguel Blanquer s'ha doctorat recentment en medicina amb la qualificació de «summa cum laude» i en l'actualitat treballa en un projecte relacionat amb l'estudi de l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.