Societat

Creu Roja reconeix la labor del PSOE de Banyeres i el Casal de la Joventut

Els guardons han estat concedits arran la campanya de Nadal en favor dels més desprotegits

Dies enrere va tindre lloc a la seu principal de Creu Roja a Alacant un acte en el que esta ONG va lliurar uns reconeixements a diferents associacions a nivell provincial en agraïment a la seua labor solidària durant els passats nadals. Entre els guardonats hi eren l'Agrupació Socialista local i el Casal de la Joventut d'aquesta localitat.

Les distincions van ser lliurades per Emilio Bascuñana, president de la Creu Roja d'aquesta demarcació, junt a responsables de l'entitat i el president de Creu Roja a Banyeres de Mariola, Francisco Belda. Els encarregats de recollir la distinció van ser Antonio M. Martínez Vañó, com a Secretari general del PSOE local, i Ana Aroa Sempere, Coordinadora del Casal de la Joventut.

Antonio M. Martínez ha informat que pròximament s'iniciarà altra campanya a favor dels més necessitats de la localitat, constituint estes una sèrie d'accions que vénen a formar part de les iniciatives englobades dins dels actes commemoratius del centenari de l'Agrupació Socialista local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.