Festes populars i fires

Puigcerdà (Cerdanya)

Col, patata i rosta de cansalada

El trinxat, un plat a base de trumfes (patata cerdana), col d'hivern i rosta de cansalada, és el principal protagonista d'aquesta important vetllada gastronòmica en què es presenta el més representatiu de la cuina de muntanya. Se celebra al pavelló poliesportiu de Puigcerdà, que s'engalana per acollir un gran nombre de personalitats de tots els àmbits, molta gent local però també de la Cerdanya, de la resta del país i d'Andorra i l'Estat francès. Després del sopar a base de trinxat i crema de bolets, embotits, confit d'ànec i postres –de les reconegudes pastisseries de la vila–, la festa continua amb un ball amenitzat pel conjunt Stress Band, que repeteix per mèrits propis. El preu del sopar és de 30 euros –es manté igual que en les edicions anteriors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Netegen la façana fluvial d’Amposta

Amposta
educació

El 97% dels docents han estat destinat a una de les tres primeres comarques escollides

barcelona
infraestructures

L’Estat aprova el projecte per eixamplar l’N-260 fins al coll dels Belitres

portbou
Societat

Construiran 58 habitatges de lloguer assequible a Parets del Vallès

Parets del Vallès
Societat

Barcelona aprova pujar fins als 4 euros la taxa turística, el màxim

Barcelona
medi ambient

L’Ajuntament de Tarragona donarà 2.000 carmanyoles als clients de restaurants

Tarragona
SOCIETAT

El festival Mar d’Estiu de Pineda i Santa Susanna no obté el permís per fer-se a La Llàntia

PINEDA/SANTA SUSANNA
Societat

Tirarà endavant al setembre la compra de pistoles elèctriques per a la Guàrdia Urbana

Barcelona

Somni d’una nit d’estiu amb la Pirotècnia Poleggi

BLANES