Festes populars i fires

Puigcerdà (Cerdanya)

Col, patata i rosta de cansalada

El trinxat, un plat a base de trumfes (patata cerdana), col d'hivern i rosta de cansalada, és el principal protagonista d'aquesta important vetllada gastronòmica en què es presenta el més representatiu de la cuina de muntanya. Se celebra al pavelló poliesportiu de Puigcerdà, que s'engalana per acollir un gran nombre de personalitats de tots els àmbits, molta gent local però també de la Cerdanya, de la resta del país i d'Andorra i l'Estat francès. Després del sopar a base de trinxat i crema de bolets, embotits, confit d'ànec i postres –de les reconegudes pastisseries de la vila–, la festa continua amb un ball amenitzat pel conjunt Stress Band, que repeteix per mèrits propis. El preu del sopar és de 30 euros –es manté igual que en les edicions anteriors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Vint-i-nou tortugues s’afegeixen a les cinquanta-dues nascudes a Tarragona

Tarragona
successos

Detingut un conductor de VTC per atropellar intencionadament un motorista

Barcelona
successos

La nena castellera ferida, evoluciona favorablement

Barcelona
infraestructures

A punt la primera fase de les obres de connexió del Consorci d’Aigües de Tarragona amb Sarral

Sarral
turisme

Impuls al cicloturisme al Pallars Jussà amb una nova passarel·la a la Ruta dels Llacs

Lleida
MEDI AMBIENT

Jornada per sensibilitzar sobre la protecció dels primats al Zoo

Barcelona
viticultura

Comença el 8è Festival Terrer Priorat

Cornudella de Montsant
Blanes

Donació de sang extraordinària d’estiu amb més participació

Blanes
societat

El Nepal redueix l’operatiu de recerca de la catalana desapareguda mentre feia senderisme

barcelona