Societat

Banyeres acull l'assemblea anual de la UNDEF

El conclau fester s'iniciarà el dissabte a les 18 hores amb una recepció a l'Ajuntament i a continuació s'oferirà un concert al Teatre Principal

Banyeres de Mariola acull en el cap de setmana del 16 i 17 de febrer l'assemblea que la Unió Nacional d'Entitats Festeres de Moros i Cristians (UNDEF) celebra cada any.

El conclau fester s'iniciarà el dissabte a les 18 hores amb una recepció a l'Ajuntament i a continuació s'oferirà un concert al Teatre Principal a càrrec de l'Agrupació Musical La Nova d'aquesta localitat. Un sopar de germanor i una “entraeta” per als assembleistes participants tancaran la jornada inicial.

El diumenge s'iniciarà amb una diana a partir de les 8.30 hores amb la participació d'una esquadra representativa de les 10 filaes locals i a les 11 està prevista la celebració de l'assemblea de nou al Teatre Principal.

Mª Jesús Montava, presidenta de la Comissió de Festes de St. Jordi, ha comentat que «la celebració a Banyeres de l'assemblea anual de la UNDEF pot suposar un bon impuls a nivell turístic per a la població, ja que s'espera l'arribada de representacions de vora de 55 poblacions de les 63 que integren la UNDEF a nivell de tot l'Estat, sent una bona mostra que s'haja tingut que reservar habitacions en altres poblacions veïnes».

Entre els temes a tractar en l'assemblea figuren, l'aprovació del balanç econòmic i la unificació de criteris referents als drets d'autor que reclama la Societat General d'Autors (SGAE).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.