Societat

successos

Cinc detinguts per un atac violent en una casa de Tordera

Els lladres van entrar en un domicili i van tancar la propietària en una habitació mentre buscaven objectes de valor

Els Mossos van trobar un ordinador sostret en el vehicle dels sospitosos

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va difondre divendres passat les dades sobre els assalts amb violència a domicilis, que l'any passat van créixer un 6% i en un 42% dels casos no van tenir resolució policial. Ahir, agents de la comissaria d'Arenys de Mar van contribuir a millorar aquesta estadística amb la detenció de cinc homes acusats d'un assalt en una casa de l'urbanització Mas Mora de Tordera que havia tingut lloc ahir mateix..

Els detinguts són cinc homes d'entre 22 i 34 anys, quatre marroquins i un espanyol, a qui s'acusa d'haver entrat a la casa i d'haver tancat la propietària en una habitació. Un dels delinqüents la vigilava mentre la resta dels membres del grup regirava el domicili a la recerca d'objectes de valor.

En rebre l'avís de l'assalt, la policia va organitzar un control que va permetre localitzar els sospitosos en un vehicle estacionat a Arenys de Mar. A un dels detinguts li van intervenir una motxilla amb diverses eines, mentre que en el registre del vehicle es va trobar un ordinador que havia estat sostret del domicili assaltat. Els detinguts tenen fins a 28 antecedents per fets delictius similars.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra investiguen dos atracaments que van tenir lloc dimarts passat en dues joieries de Cornellà de Llobregat i el Prat de Llobregat. El primer atracament va tenir lloc a quarts de deu del matí a la joiera de El Corte Inglés, d'on es van endur rellotges de la marca Festina i Lotus. Els assaltants van arribar a la botiga amb una moto, van trencar el vidre amb un mall i van agafar els rellotges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.