Societat

Mor un treballador en un accident laboral a Barberà del Vallès

La víctima queda atrapada sota una sitja en cedir el mecanisme hidràulic que la sustentava

L'accident té lloc en una empresa del polígon industria Santiga

Un treballador d'una empresa del polígon industrial Santiga de Barberà del Vallès ha mort aquest dissabte al migdia en accident laboral en quedar atrapat sota una sitja, segons han informat els Mossos d'Esquadra. La víctima és un home de 59 anys, de nacionalitat espanyola i veí del Prat de Llobregat.

D'acord amb les primeres hipòtesis, el treballador ha quedat atrapat a la sitja quan ha cedit el seu mecanisme hidràulic per causes que encara s'estan investigant.

Els Mossos han rebut l'avís quan passaven cinc minuts d'un quart de dues del migdia i han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès i del departament de Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat diversos efectius de la policia catalana, Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.