Societat

L'assemblea de la UNDEF no ha suposat despesa extraordinària per a l'Ajuntament de Banyeres

La municipalitat ha sortit al pas dels comentaris que s'han efectuat a la vila

L'organització de l'assemblea anual de la UNDEF durant el darrer cap de setmana no ha incrementat en cap grau la partida econòmica dedicada a festes per part de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola, la qual sòl aplegar a vora dels 140.000 € en les festes de St. Jordi, segons ha indicat la regidora de l'àrea Mª Jesús Montava en roda de premsa amb motiu de la celebració de l'event fester.

La partida municipal de festes no ha sofert cap increment, sent la despesa més elevada la de 6.000 euros que han sigut destinats al pagament de les dues bandes de música de la localitat per la seua intervenció en les desfilades de l'Entraeta i la Diana.

A més, s'ha afegit que l'Ajuntament sols que ha convidat, de forma oficial, a 5 membres de la junta directiva de la UNDEF, als presidents de les filades locals i als membres de la Comissió de Festes de St. Jordi, mentre que els vora de 150 assembleistes assistents, acompanyants i festers en general de Banyeres que han volgut participar en els actes han hagut de pagar-se personalment els corresponents sopar i dinar del 16 i 17 de febrer.

La presidenta de la Comissió de Festes ha volgut destacar, per últim, l'elevat grau de participació que ha mostrat la gent de Banyeres i el seu compromís amb la festa, puix no de bades els més de 540 assistents al sopar del dissabte, els vora de 350 participants en la diana, o els vora de 270 comensals en el dinar de germanor del diumenge són una bona mostra de l'acceptació que ha tingut la celebració del conclau fester en aquesta població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.