Societat

Assalten el Club de Golf Girona, lliguen dues empleades i s'emporten més de 5.000 euros

Els lladres van accedir al departament d'administració i van amenaçar les joves amb un ganivet de grans dimensions

Un portaveu de l'empresa explica que les dues víctimes no van resultar ferides, però que estan molt commocionades

Un nou assalt violent a les comarques gironines. En aquest cas ha estat al Club de Golf Girona, situat a Sant Julià de Ramis. Els fets van succeir aquest divendres, pel voltant de les quatre de la tarda, quan tres homes -possiblement de nacionalitat magribina- que portaven guants i passamuntanyes van accedir a les oficines del Golf Girona i van amenaçar amb un ganivet de grans dimensions dues treballadores que es trobaven a l'interior del recinte. Els lladres les van empentar, arrossegar pel terra i les van lligar amb brides a les cadires del despatx. Tot i això, cap de les dues joves van resultar ferides.

Els lladres es van emportar més de 5.000 euros. De moment, els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per tal d'esclarir l'incident i trobar els assaltants. No obstant això, els mossos encara no han detingut a cap persona per aquest fet.

Una de les treballadores del Golf Girona ha explicat que les dues víctimes no van resultar ferides, però que estan molt commocionades perquè els assaltats van empentar-les, les van lligar amb brides a les cadires del despatx i les van amenaçar amb un ganivet de grans dimensions perquè els hi entreguessin els diners.

Els fets van succeir a les quatre de la tarda al despatx del departament d'administració de l'empresa que es troba més apartat de les oficines del club de golf. Des de l'empresa no s'ha volgut concretar la xifra de diners que es van emportar els lladres, tot i que se sap que és superior als 5.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.