Societat

Bocairent commemora el Dia de la dona

La programació inclou la presentació del projecte educatiu “La peluca de Luca” i un concert a càrrec del grup folk el Diluvi

Bocairent està vivint aquesta setmana una ampla programació commemorativa del 8 de Març que tindrà el seu punt culminant aquest divendres mateix. Així, el maset dels Granaders acollirà una vetllada organitzada per l'associació Més que dones a partir de les 18.30 h que inclourà tallers infantils, la presentació del projecte educatiu “La peluca de Luca”, un sopar baix braç i un concert a càrrec del grup folk el Diluvi.

A més, les regidories de Serveis socials, d'Igualtat i de Joventut han realitzat diverses activitats al llarg de la setmana. D'aquesta forma, dissabte passat tenia lloc el lliurament de premis del 6é Concurs de dibuix i de fotografia Dia de la dona. En l'apartat d'imatges, Juan Sanz va aconseguir el màxim guardó dotat amb 75 euros per l'obra “La dona i l'art” mentre que Marcos Asensio obtenia el segon amb “Obrint camí” recompensat amb 50 euros. Iris Rodríguez i Alfonso Zamora reberen les mateixes quantitats per destacar entre les obres presentades per l'alumnat de l'Institut. Finalment, Àlex Micó, Marta Galbis, Irene Vañó, Marta Silvestre, Clara Blasco i Laura Vañó van ser els guanyadors de primer a sisé de Primària.

Igualment, tots els matins d'aquesta setmana es duen a terme sessions esportives “per a una vida saludable” amb la participació de diferents monitores locals de gimnàstica, chi kung i pilates.

Per últim, un taller d'economia pràctica sobre “Saps quan val el treball domèstic?” celebrat dimarts i la xerrada de dimecres “La dona a el Salvador: un relat de superació” de la campanya “Ser dona al Sud” del Fons valencià per la solidaritat completaren els actes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.