Societat

L'Ovidi Montllor arriba al seu passeig d'Alcoi

Aquest dissabte 9 de març s'inaugurarà oficialment el Passeig Ovidi Montllor el que fos antic passeig Viaducte

A l'antic sortidor central existent fins ara al passeig del Viaducte, ja s'ha col·locat una estàtua de l'Ovidi feta per Antoni Miró.

Aquesta estàtua fa 5 metres d'alt i 3 d'ample, i l'artista plàstic ha col·laborat de manera desinteressada en la seua realització. Segons s'ha sabut, tan sols es pagaran les despasses de fabricació que ascendeixen a 22.000 euros, dels quals l'Ajuntament d'Alcoi pagarà una part. Del restant fins arribar al total, s'encarreguen nombroses entitats culturals, educatives, socials i polítiques dins l'àmbit local, comarcal, autonòmic i fins i tot provinents de Catalunya.

L'acte d'inauguració de l'escultura començarà a les 18 hores i comptarà amb la actuació de la Coral Polifònica Alcoiana, Batà i Pau Miquel Soler, a més hi haurà un recital de poemes de Jordi Botella i Manel Rodríguez.

El descobriment de l'escultura d'Antoni Miró 'Faré vacances' en homenatge al cantautor alcoià, està previst com a cloenda d'aquest acte que s'espera multitudinari degut a la quantitat de persones que han anunciat la seua assistència provinents de tot el país Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.