Societat

Detenen un lladre que atracava botigues tapat amb una màscara de ‘Scream'

Actuava al Vallès Oriental i al Maresme, tenia quaranta antecedents policíacs i ha entrat a presó

Després d'intimidar les víctimes verbalment, s'apoderava de la recaptació de la caixa registradora

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que utilitzava una màscara per atracar en dos comerços de Sant Celoni, un de Granollers i un altre a Premià de Mar. L'home, Faustino B.B., de 34 anys, nacionalitat guineana i veí de Barcelona, està acusat de tres robatoris amb intimidació al Vallès Oriental, li consten un total de 40 antecedents policials i ja ha ingressat a presó. L'arrestat entrava als establiments i amenaçava els dependents per emportar-se la caixa. Segons les víctimes, en tres casos va utilitzar una màscara similar a la de la pel·lícula Scream i en un altre una màscara vermella com la d'un diable.

A principis del mes de febrer, agents de la Unitat d'Investigació de Granollers van iniciar una investigació relacionada amb dos robatoris amb intimidació els dies 6 i 7 de febrer, comesos en un establiment i una benzinera de Sant Celoni . En els dos casos, les víctimes van descriure a l'individu de forma similar, amb la particularitat que l'autor dels fets es va posar una màscara, similar a la que es va utilitzar en la pel·lícula Scream, per ocultar la seva identitat, i després d'intimidar les víctimes verbalment, s'apoderava de la recaptació de la caixa registradora.

Posteriorment, el dia 16 de febrer el mateix individu va tornar a actuar en una benzinera de Granollers. L'individu va accedir en aquest establiment i sense dir res es va apoderar de la recaptació i va marxar ràpidament del lloc. Igual que en les dues ocasions anteriors, l'autor va ser descrit físicament de la mateixa manera i en aquesta ocasió es va tapar la cara amb una màscara de color vermella similar a un diable.

Paral·lelament a aquests fets, la Unitat d'investigació de Premià de Mar investigava un altre atracament a una benzinera amb unes característiques similars. El fet va tenir lloc a la localitat d' El Masnou (Maresme), el dia 14 de desembre de 2012 amb el mateix 'modus operandi' que en els robatoris comesos al Vallès Oriental.

Finalment, els agents de la Unitat d'Investigació de Granollers i de Premià de Mar van poder identificar al presumpte autor dels fets i el dia 13 de març van detenir Faustino B.B., com a presumpte autor dels quatre robatoris amb intimidació investigats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

La policia de Santa Coloma incauta 11.000 peces de roba falsificades

Santa Coloma de Gramenet
Administracions

La Generalitat amplia la transferència a l’Aran per a drets socials

Barcelona

L’ACA construirà pous d’emergència per donar servei a 14 municipis

peralada
SOCIETAT

Malgrat homenatjarà l’actor David Verdaguer en el pregó de festa major

Malgrat de Mar

Apagat l'incendi en uns camps a tocar de la GIV-6741 a Caldes de Malavella

caldes de malavella
URBANISME

L’ajuntament enderroca un mur i enretira runes d’un solar de Montjuïc

GIRONA
SOCIETAT

Impugnaran els acords de l’Ajuntament de Gelida amb Ametller Origen per l’Agroparc

GELIDA
Medi ambient

Els caçadors ebrencs posen abeuradors per evitar que la fauna es desplaci als cultius

Santa Bàrbara
Societat

Desallotjada una ‘rave’ amb 200 persones en una nau industrial de la rambla Prim

Barcelona