Societat

religió

La Passió de Sant Climent clou la 37a edició

Per segon any s'aposta per l'horari diürn i la llum solar en l'espectacle

L'última de les sessions de la Passió de Sant Climent Sescebes es va representar ahir al vespre a l'Horta d'en Cusí. Amb ella, es posarà fi a les tres representacions que s'han dut a terme durant aquesta Setmana Santa i que han fet que la Passió arribi als 37 anys d'història en aquest municipi empordanès. Al llarg d'aquests anys, hi han participat centenars de persones i en determinats casos, fins a famílies senceres.

Enguany, i repetint l'exemple de l'any passat, l'espectacle ha mantingut un horari diürn i amb llum solar per evitar els robatoris de material elèctric que havien tingut lloc en altres ocasions. En la representació on intervenen un centenar de persones, la llum solar es considera que aporta una nova “dimensió” i es converteix en un element molt important. L'última sessió, la d'ahir a la tarda, es va fer a les set a causa del canvi horari. La Passió de Sant Climent, que es va fer per primera vegada el Divendres Sant de 1976, es caracteritza per dos aspectes: el marc -l'Horta de'n Cusí és un espai natural a l'aire lliure que anualment és cedit pel seu propietari- i el text propi, que es modifica cada any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.