Societat

L'època Medieval ha tornat al Castell de Morella

Els visitants han trobat molts més atractius turístics en la principal fortalesa de la localitat

L'època Medieval ha tornat al Castell de Morella, la principal fortalesa de la localitat i ha adquirit un ambient medieval únic. Així, els veïns i visitants que s'han decidit aquestos dies per ascendir fins a la Plaça d'Armes, han pogut submergir-se en un viatge en el temps, al trobar-se campaments militars, manuscrits del segle XV, zona per a jocs d'enginy, granja d'animals, espai d'aus de rapinya o exposició d'armes i màquines de tortures.

L'ambientació medieval ha beneficiat el turisme familiar. I és que tant els més menuts com els majors han gaudit amb diverses zones de jocs, adaptades a tot tipus de públic. Per això, este viatge medieval s'ha convertit en un atractiu turístic més per al cap de setmana de Pasqua.

A més d'aquesta recreació medieval, els visitants han pogut descobrir també els distints personatges històrics que han passat per Morella, a través de l'exposició del Palau del Governador i han conegut l'època carlina en el Cos de Guàrdia inaugurat fa poc.

En definitiva, l'Ajuntament de Morella ha apostat per reforçar la seua agenda i la seua oferta cultural i turística de cara a uns dies en què la vila ha viscut un important increment de visitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.