Societat

Morella registra un 25% més de visitants durant els dies de Pasqua

La localitat ha viscut el millor cap de setmana festiu dels últims tres anys, amb dades pròximes a les de 2010

Morella ha viscut la millor Setmana Santa i Pàsqua dels últims tres anys, amb un increment de més d'un 25% de visitants respecte a la de 2012. Entre les xifres més destacades, es troba la d'entrades al castell, que amb més de 7.000, ha millorat un 40% els números de l'any anterior.

També s'han produït augments considerables en les consultes a l'Oficina de Turisme (un 30% més) o a la xarxa de museus locals (un 25% més). Per això, es pot fer un balanç positiu de les jornades del divendres, dissabte i diumenge, en les que també s'ha estat al 100% d'ocupació.

La regidora de turisme, Maria Rallo, assegura que aquestes xifres mostren un increment de visitants respecte als últims anys i, els números s'aproximen a la Setmana Santa i Pasqua de 2010, que va deixar uns registres històrics. A més, destaca una iniciativa important com ha sigut el Viatge Medieval al Castell, que ha fet que molts visitants s'acosten fins a Morella per a conéixer aquesta ambientació i que molts veïns tornen a visitar la principal fortalesa, després de molts anys sense fer-ho.

Finalment, ha destacat el bon funcionament del dispositiu de trànsit, ha agraït la cessió desinteressada d'espais per a l'aparcament i assenyala que s'ha de continuar treballant en la mateixa línia, de la mà dels empresaris turístics i amb l'horitzó comú de la qualitat turística per a continuar posicionant a Morella com el destí referència de l'interior del País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.