Societat

Societat

Declaracions d'amor epistolars

Correus edita un segell amb motiu del primer concurs de cartes d'amor de Sant Joan de les Abadesses

A Olot fan concurs de floretes

S'apropa Sant Jordi, el dia dels enamorats al nostre país. Ja saben que hi ha moltes maneres de dir “t'estimo” i moltes maneres de demostrar-ho. A Sant Joan de les Abadesses han volgut contribuir a promoure-ho i José Alguacil, que és el responsable de l'espai de restauració del palau abacial i dinamitzador d'algunes de les activitats que s'hi duen a terme, va tenir la feliç idea d'organitzar un concurs de cartes d'amor. Tot va començar com una broma en una conversa de cafè entre amics. L'alcalde, Ramon Roqué (PSC), però, el va impulsar juntament amb Alguacil i, a hores d'ara, ja han rebut una vuitantena de missives que donen forma epistolar i literària a un sentiment tan universal i ancestral. El termini per participar-hi, no obstant això, no es tanca fins al 30 d'aquest mes d'abril. El veredicte es farà públic el 15 de juny. Mentrestant, hi haurà activitats relacionades amb el gust per la correspondència epistolar, la cal·ligrafia, la literatura romàntica i el cinema.

L'oficina de Correus local s'ha volgut afegir a la iniciativa i ha editat un segell de curs legal del concurs que es lliurarà als guanyadors. Correus hi ha apostat perquè destaca els valors del correu postal com a millor mitjà per a la comunicació afectiva i efectiva entre les persones. El segell, que reprodueix el cartell del concurs santjoaní creat per Arnau Sanz, d'Estudio Acuático, és de la tarifa A, és a dir, per enviar cartes de fins a 20 grams a tot l'Estat espanyol.

A Olot, també estimen

Sant Joan no ha estat l'únic municipi a apostar per l'amor. A Olot, l'Espai Ideal, que dinamitza l'Ajuntament, ha organitzat també un concurs de cartes d'amor escrites a mà i el Top-ten piropos d'amor, un taller per fer-se un mateix la rosa de Sant Jordi o unes postres per a la persona estimada. Finalment, ha muntat un taller de com trencar mites sobre les relacions de parella, entre moltes altres activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’Ajuntament adverteix UberEats que no pot donar servei a la platja

LLORET DE MAR
INSTITUCIONS

La Paeria proposa 35 distincions honorífiques, entre elles a Àngel Ros

LLEIDA
seguretat

Més tanques al Maresme perquè no es creui la via

Premià de Mar

Atenen 166 emprenedors durant els primers sis mesos del 2024

santa coloma de farners
equipaments

Canvien el sostre del pavelló de les Casernes, a Vilanova i la Geltrú

VILANOVA I LA GELTRÚ
equipaments

Nou pavelló i reforma dels patis de l’institut Camí de Mar de Calafell

CALAFELL

Signat el conveni per fer realitat la Planta fotovoltaica de l’abocador de Puigpalter

banyoles
GIRONA

L’Arxiu Municipal ingressa dos programes de festes dels anys 1935 i 1948

GIRONA

La residència del monestir de Sant Daniel obrirà a mitjans del 2025

GIRONA