Societat

societat

Girona tindrà aquest estiu 17 camps de treball

Ahir es van obrir les inscripcions i s'ofereixen 1.221 places a Catalunya

Girona és la demarcació on més camps de treball hi haurà aquest estiu, concretament, 17. D'aquests, deu seran per a joves catalans, un per a joves catalans i de la resta de l'Estat i sis més per a joves catalans i de la resta del món.

El camp de treball de les Gavarres, a Cruïlles, que és nou d'aquest any, ha d'ajudar a la recuperació de l'antiga església de Sant Cebrià dels Alls i de diferents elements etnològics al llarg del senders PR-100/103. Així mateix, també és novetat el camp de treball a la vall del Llémena, ja que es tracta del primer camp de caire social que es fa a la demarcació de Girona des de fa molt temps. Els camps són gestionats per onze entitats gironines i estan organitzats pel Departament de Benestar Social i Família, a través de la direcció general de Joventut.

Inscripcions

La direcció general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família va obrir ahir les preinscripcions per a les 1.221 places dels 55 camps de treball que s'han organitzat aquest estiu a Catalunya, i per a 63 places més de 35 camps de treball organitzats a la resta de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.