Societat

Èxit del concurs de gossos de ramat de la Valleta d'Agres

De vertader èxit es pot qualificar el resultat de la celebració del 1r Concurs de gossos de ramat celebrat a Agres el darrer diumenge, organitzat per l'Ajuntament d'Agres, la Unió de Llauradors i Ramaders i el Centre Excursionista les Caves, al que han assistit més de 700 persones mogudes per la novetat d'aquesta convocatòria en la que han participat tretze pastors i gossos de diversa procedència, no sols del País Valencià, sinó d'arreu l'Estat espanyol.

El concurs estava organitzat en dues parts en què els participants han hagut de conduir un ramat de 25 ovelles mitjançant les ordres que donaven als seus gossos en un recinte que es trobava situat a la vora de la via verda de l'antic tren Xitxarra i ha oferit unes magnífiques vistes del Parc Natural de la Serra de Mariola i de la Valleta d'Agres.

Quant als guanyadors, José María Pleguezuelos, amb el gos King, de La Canonja (el Tarragonès) ha obtingut el primer premi, seguit per Juli Bayot, amb la gossa Xispa, d'Ares del Maestrat (el Maestrat), i finalment, Gemino Segura, amb la gossa Nuri, de Morella (Els Ports) ha obtingut la tercera posició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.