Societat

Morella organitza activitats setmanals en anglés per a l'estiu

L'objectiu és que els xiquets es divertisquen aprenent l'idioma

L'Ajuntament de Morella està impulsant un nou projecte per ampliar les alternatives lúdiques i extraescolars durant l'estiu. En concret, organitzarà activitats en anglés, perquè els xiquets d'entre 9 i 12 anys es divertisquen i aprenguen aquest important idioma. A més, mitjançant aquesta iniciativa també es fomentarà l'ocupació, gràcies a la contractació d'un monitor o monitora d'anglés.

La regidora d'Educació, Palmira Mestre, explica que “a l'estiu oferim l'escoleta per als més menuts, però la franja d'edat de 9 a 12 anys no té moltes activitats organitzades durant el mes de juliol, per la qual cosa apostarem per aquesta activitat d'esplai que pretén que els alumnes aprenguen anglés a través de la diversió”.

En total s'ofereixen quatre grups diferents reduïts, un per a cada setmana d'aquest mes. Els preus són de 70 euros per xiquet i setmana i 60 si es contracten dues o més setmanes d'aprenentatge i inclouen el material escolar. Les inscripcions es realitzaran a l'Ajuntament de Morella i el termini per a formalitzar-les finalitzarà el 31 de maig.

Aquesta és una primera aproximació a l'aprenentatge d'anglés durant els mesos estivals a Morella, encara que ja s'està treballant per poder oferir campus. Aquest és un tipus de turisme molt interessant per al municipi, ja que atrauria desenes d'alumnes a la localitat a l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.