Societat

obres públiques

Pla de 57 milions per al port d'Arenys de Mar

El Pla especial del port d'Arenys de Mar s'ha aprovat definitivament, segons va confirmar ahir el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i suposarà una inversió de 57 milions d'euros. El port d'Arenys, un important dinamitzador econòmic del Maresme amb una dilatada experiència en els sectors nàutic, pesquer i industrial, serà remodelat per revitalitzar la important indústria naval arenyenca, optimitzar l'activitat pesquera i potenciar el sector esportiu. En aquest sentit en el pla especial d'Arenys es preveu augmentar fins a 96 els punts d'amarratge i potenciar zones d'hivernada per donar cabuda a embarcacions esportives de petita eslora.

D'altra banda, la zona del tenyidor de xarxes es transformarà en un espai polivalent. Segons va dir ahir el conseller Vila, el museu, previst inicialment en aquest espai, es farà com a equipament cultural i turístic a la zona de davant de la Casa del Mar. Un dels punts cabdals del pla són les actuacions per donar continuïtat al front marítim amb grans zones de passeig per tal de millorar l'accessibilitat dels vianants.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.