Societat

Els jutjats de Gandia, dos mesos sense ascensors

Intersindical denuncia que les deficiències de funcionament han provocat la suspensió d'alguns judicis

Usuaris i treballador recullen firmes per exigir la reparació urgent i un pla d'inversions urgent per a millorar les instal·lacions

Intersindical ha denunciat que les constants avaries dels ascensors de la seu principal dels jutjats de Gandia han originat que no funcionen definitivament. En aquest edifici es troben ubicats huit òrgans judicials i el registre civil, repartits en quatre plantes, a més de l'arxiu d'aquests al soterrani.

Segons explica el sindicat les deficiències de funcionament han impossibilitat l'accés a les sales de vistes per part de persones amb discapacitat física, problemes de salut, o edat avançada, cosa que ha obligat a la suspensió de judicis i que els funcionaris hagen de  realitzar diligències judicials en l'entrada de l'edifici. “Tot açò, comporta retard en el funcionament del servici públic, que ja és deficient per si mateix quant a la dotació de mitjans, i han de tornar a assenyalar actuacions que no es poden realitzar atesa la situació actual”, expressen en un comunicat.

Davant aquestes circumstàncies, els usuaris de les instal·lacions han començat a recollir firmes per mostrar el seu descontentament i exigir la reparació urgent dels ascensors. Això no obstant, Intersindical considera que les instal·lacions estan obsoletes i que cal un pla d'inversions en infraestructures que els dote de tots els mitjans necessaris per al correcte funcionament del servei públic de l'administració de la justícia.

 “Els usuaris, professionals i treballadors de  Gandia i el seu partit judicial no mereixen aquest abandó per part de la Generalitat i des d'Intersindical, no deixarem de denunciar aquestes mancances perquè aquest partit judicial tinga les instal·lacions que es mereixen”, adverteixen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.