Societat

Una família desnonada viu una setmana en un cotxe a Torredembarra

Una entitat acusa el consistori d'inacció i l'alcalde respon creant una taula social

Una família de Tarragona que ha estat desnonada del seu pis per impagament del lloguer i té un fill de 20 mesos ha viscut durant una setmana en un cotxe a la zona dels Munts de Torredembarra. Tot i que l'assemblea Reacciona del municipi va alertar divendres passat l'Ajuntament, fins ahir no es van iniciar els tràmits perquè accedeixin a un habitatge social. De moment, la Generalitat els ha allotjat en un hotel.

Reacciona, una entitat que va començar a funcionar fa un any, ha intervingut per ajudar sis famílies que han perdut o han estat a punt de perdre l'habitatge. Pel que fa a l'Ajuntament, l'alcalde de Torredembarra, Daniel Massagué, ha admès la lentitud dels protocols d'intervenció en aquests casos i per això ha anunciat la creació d'una taula social integrada per tècnics i representants polítics, que es reuniran cada quinze dies per analitzar si hi ha famílies amb necessitats d'habitatge o alimentació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.