Societat

successos

Detinguda per haver llençat el fill nounat per un desgüàs a Alacant

Agents de la Policía Nacional han detingut una dona de 26 anys després que, suposadament, llencés el seu fill acabat de néixer per un forat d'1 m² on conflueixen els desguassos de l'edifici on vivia al barri de la Verge del Carme d'Alacant. El nounat està ingressat en estat greu a l'UCI de l'hospital general de la capital alacantina amb una fractura de radi i altres lesions, tot i que la seva vida no corre perill.

40 hores atrapat

El cas es va destapar després que, el dia 23 a la matinada, un veí de l'immoble alertés els bombers d'un soroll que, a priori, semblava el miol d'un gat que podia haver quedat atrapat en un baixant. Els equips d'emergència, però, van descobrir que es tractava d'un bebè, un nen de 2,1 quilos i no més de 30 hores de vida, que encara tenia restes del cordó umbilical i estava embolcallat en bosses de plàstic. Les sospites de la policia és que podria haver arribat a estar atrapat a la cavitat durant unes 40 hores.

Les investigacions van permetre esbrinar que a l'edifici hi vivia una dona, la detinguda, que des del dia 21 estava ingressada en un hospital després que al·legués que havia patit un avortament. Va confessar espontàniament l'autoria dels fets, després d'argumentar que no desitjava tenir la criatura, però que tampoc no tenia diners per sotmetre's a una operació d'interrupció de l'embaràs. Ara se l'acusa d'un presumpte delicte d'assassinat en grau de temptativa. Els serveis socials de la Generalitat valenciana seran qui decidiran qui es fa càrrec de la tutela del nounat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.